Om Thomas

Klinikindehaver, Osteopat DO M.R.O.DK & Fysioterapeut

Allerede i 7. klasse var jeg i praktik som fysioterapeut. I 2006 afsluttede jeg min fysioterapeutuddannelse, men jeg var ikke helt blevet den fysioterapeut, jeg troede, jeg vil blive. Derfor søgte jeg straks videre på osteopat-uddannelsen ved IAO, som jeg afsluttede i 2011.

Kort tid efter afslutningen på min osteopatuddannelse ville jeg have min egen klinik – mit eget sted. Månsson Osteopati

Jeg elsker de udfordringer min hverdag på klinikken bringer mig. Jeg møder alverdens symptomer i min hverdag. Jeg behandler små som store. Intet problem er for stor eller småt. Jeg tager gerne kampen op selvom andre har opgivet dig eller fortalt dig “at det må du leve med”.

Jeg forsøger altid at finde årsagen til netop dit symptom vha. en grundig undersøgelse, således at dit forløb hos mig bliver så kort som muligt. Jeg elsker at sende en patient smertefri ud af døren med ordene “Tak for denne gang”.

Jeg anskuer kroppen som en helhed – kroppen hænger sammen. Dysfunktioner i organsystemet (f.eks. fordøjelse eller underliv) kan sagtens forårsage symptomer i bevægeapparatet (ryg, bækken og hofter). Smerter i bevægeapparatet behøver selvfølgelig ikke at have noget som helst med organsystemet at gøre.

En stresset tilværelse kan lede til alverdens symptomer, så pas på dig selv. Jeg vil gerne hjælpe dig med at vurdere, hvor du skal lægge din opmærksomhed. Lykkes du med at passe på dig selv sideløbende med at du går hos mig, oplever du helt sikkert forbedringer hurtigere.

Generelt skal du være opmærksom på dit stressniveau, sikre dig din hvile og søvn, tænke over hvad du spiser samt dyrke regelmæssig motion.

Kan jeg ikke hjælpe dig, sætter jeg en stor ære i at hjælpe dig videre, ved at informere dig om, hvem der evt skal udrede dig yderligere eller behandle netop din problematik. Min ambition er derfor altid, at hos mig bliver du hjulpet.

Sideløbende med mit daglige virke på klinikken elsker jeg at undervise andre behandlere via min kursusvirksomhed PhysioAdvanced. Jeg underviser i emnerne “bækkenet”, “kejsersnit”, “kæben”, “foden” og “fordøjelsessystemet” men søger hele tiden at udvide sortimentet.

Jeg videreuddanner mig løbende. Lige for tiden har jeg kastet mig over emnet smertevidenskab, da smerte er det helt centrale for alle de patienter jeg møder i min hverdag.

CV

2013 – nu: Månsson Osteopati + konstant videreuddannelse
2011 – 2013: Osteopat, Klinik
2006 – 2011: Studerer osteopati ved International Academy of Osteopathy
2006: Kursus i akupunktur
2006: Kursus i at fremstille indlægssåler m.m., Supersole
2006 – 2009: Kildeskovshallens Fysioterapi
2006: Færdiguddannet som fysioterapeut ved Københavns Fysioterapeutskole